Procedure :

Hoe gaan wij te werk :

Als er kittens geboren zijn zullen deze met mams tot 4 a 5 weken verblijven in de kitten kamer. Dit doen wij zodat de moeder poes en de kittens geen stress kunnen krijgen.

Zo kunnen de kittens genoeg weerstand opbouwen en mams kan lekker heerlijk genieten van haar kroost. Vanaf 4 a 5 weken zullen de kittens kennis gaan maken met de rest van onze coons en huisgenootjes.

 De kittens krijgen als ze 3 weken oud zijn eerst baby Mousse van de royal canin als ze zelf willen mogen ze ook al de brokjes van royal canin Als ze ouder worden krijgen ze royal canin kitten zodat ze de juiste voedingstoffen binnen krijgen die ze nodig hebben.

De volwassen coons krijgen royal canin en ze krijgen geregeld rauw vlees zoals kippenfilet kippenhartjes etc

Als u nu verliefd bent geworden op 1 van onze kittens neem dan gerust contact met ons op. 

De kittens mogen bezoek ontvangen vanaf 9 weken. Wij vragen u dan ook voor begrip dat als u op bezoekt wilt komen dat u niet van te voren of naar ons bezoek een andere cattery te  bezoeken. 

Dit vragen wij vanwege de hygiëne. De kittens zijn namelijk volop bezig met de bouw van hun weerstand.

 Als u op bezoek bent geweest en u heeft de klik gevonden hebt met u coon dan krijgt u 5 werkdagen bedenktijd en er moet een aanbetaling gedaan worden. Van €300,00. Wij werken met een koopcontract.  

De kitten zullen met 15 a 16 weken verhuizen naar hun voor altijd gouden mandje, dan zijn de kittens volledig ingeënt, ontwormt, ontvlooit en krijgen ze een mooi stamboom en Europees paspoort mee, en zal het kitten gecastreerd of gesteriliseerd zijn voordat het verhuist.

Als het kitten verhuist moet worden naar het buitenland zal deze een rabiës inenting krijgen. En ze krijgen natuurlijk een goed gevuld kitten pakket met een mooie herinnering mee.

 
Als u nog vragen heeft neem dan gewoon contact met ons op. 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info