Over ons/About us:

               


Wij zijn Romano en Natascha /

                          We are Romano and Natascha.

 

 


We zijn in 2014 verliefd geworden op het ras Maine Coon, niet alleen op het mooie uiterlijk maar vooral op het karakter van de Maine coon. Daarnaast was er ook een liefde voor de Siberen en die hebben wij nu ook mogen waarmaken. dus vanaf 2024 gaan wij ook Siberen ernaast fokken. Wij zijn een cattery begonnen met de naam Lojala Amiko dat staat voor trouwe vriend, wat dit ras ook echt is. De ervaring wat wij hebben met onze coons willen we daarom dan ook graag delen. Dit is dus ook de reden dat we begonnen zijn met het fokken van de Maine coon en Siberen We zijn een kleine cattery in Limburg het plaatsje Heerlen.

De kittens worden groot gebracht in huiselijke kring met al onze andere coons en huisgenootjes. De kittens zullen dan ook al gewend zijn aan alle dagelijkse geluiden. We willen dat al onze coons voldoen aan de eisen van het rasstandaard. We fokken mooie stevige maine coons die stevige poten hebben en goed geplaatste oren met pluimen op de oortjes en een goed profiel en een mooie volle staart. we fokken de Siberen zo goed mogelijk naar het Rasstandaard. Mooi stevig lichaam en stevige poten, goed profiel, goed geplaatste oren, mooie volle snoet. mooie vachstructuur. mooie brede neus. we testen, bloedgroep dna en echo hcm en pkd

 naast het uiterlijk vinden wij het karakter van onze maine coons ook heel belangrijk.  De gezondheid van onze coons komen op de 1 ste plek, daarom worden ook alle testen gedaan. ( fiv/felv, pkd, hcm, pkdef, pra, sma, HD en patella.). 

Wij wensen jullie veel kijk plezier en heeft u vragen mag u gerust contact met ons opnemen.


 


 


 


 


 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram