Procedure:

Hoe gaan wij te werk :

Als er kittens geboren zijn zullen deze met mams tot 4 a 5 weken verblijven in de kitten kamer. Dit doen wij zodat de moeder poes en de kittens geen stress kunnen krijgen.

Zo kunnen de kittens genoeg weerstand opbouwen en mams kan lekker heerlijk genieten van haar kroost. Vanaf 4 a 5 weken zullen de kittens kennis gaan maken met de rest van onze coons en Siberen en huisgenootjes.

 De kittens krijgen als ze 3 weken oud zijn eerst baby Mousse van de royal canin als ze zelf willen mogen ze ook al de brokjes van royal canin Als ze ouder worden krijgen ze royal canin kitten zodat ze de juiste voedingstoffen binnen krijgen die ze nodig hebben.

De volwassen coons krijgen Farmina en ze krijgen geregeld rauw vlees zoals kippenfilet kippenhartjes etc

Als u nu verliefd bent geworden op 1 van onze kittens neem dan gerust contact met ons op en stel je dan alsjeblieft voor, vragen zoals wat is de prijs vinden wij niet toepasselijk. we geven al onze katten en kittens heel veel liefde en we steken heel veel tijd en energie in. Dus we zoeken dan dus ook echt serieuze mensen die ook aan onze regels voldoen.

Zo is zijn er bijvoorbeeld 2 belangrijke eisen die we hebben: 1, Het kitten zal niet alleen geplaatst worden, ( Dat betekend als er geen ander maatje voor hem is) de reden hiervan is dat het kitten dan eenzaam zal worden. 2. Het kitten mag niet zonder toezicht naar buiten. Het kitten mag alleen in een afgeschermde tuin of balkon,
dus ben je het niet eens met deze 2 eisen houd het helaas op. 
Mocht er dus een kitten bij zitten voor jou en is ons eerste gesprekje goed verlopen vragen we sinds dit jaar een aanbetaling van €100,00 om een optie te krijgen op een kitten. (dit moeten we helaas doen omdat er te veel mensen zijn die het niet serieus nemen). Je hebt na de betaling een optie op het kitten.
De kittens mogen bezoek ontvangen vanaf 10 weken. Wij verwachten van u dat u niet van te voren op dezelfde dag dat u naar onze cattery komt langs gaat bij een andere cattery.

Dit vragen wij vanwege de hygiëne. De kittens zijn namelijk volop bezig met de bouw van hun weerstand.

 Als u op bezoek bent geweest en u heeft de klik gevonden hebt met u kitten dan krijgt u 5 werkdagen bedenktijd en er moet een aanbetaling gedaan worden. Van €500,00 . Wij werken met een koopcontract.  

De kitten zullen met 15 a 16 weken verhuizen naar hun voor altijd gouden mandje, dan zijn de kittens volledig ingeënt, ontwormt, ontvlooit en krijgen ze een mooie stamboom en Europees paspoort mee, en alle kopieen van de testen van de ouders worden meegegeven. En het kitten zal gecastreerd of gesteriliseerd zijn voordat het verhuist.

Als het kitten verhuist moet worden naar het buitenland zal deze een rabiës inenting krijgen. En ze krijgen natuurlijk een goed gevuld kitten pakket mee.

 
Als u nog vragen heeft neem dan gewoon contact met ons op. 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram